Båtturen som gav oss fina bilder

Hej!
Dagen då vi var på filminspelningen träffade vi tre italienska killar som berättade för oss att de skulle iväg på en båttur för att se lite olika sevärdheter här på Langkawi, turistiga saker... så vi tänkte att det kan vara kul.
De tre italienska killarna.
Vårt första stopp var en grotta som var fylld av fladdermöss som hängde i taket. Själva turistattraktionen var att gå i/krypa igenom på vissa ställen i grottan och lysa med en ficklampa upp i taket för att se fladdermössen. Det var helt galet många på ett och samma ställe.
Nästa turistattration var vid en fiskfarm. En bit av farmen var uppbyggd endast för turister vilket i sig var väldigt sorgligt ur fiskarnas perspetiv som får genomgå samma sak dag ut och dag in. Men de behövde iaf inte svälta för de blev ständigt matade av alla turister som kom så det var bland annat vad vi fick göra.
Här håller Josefin i något som hade ett namn och som såg krabbliknande ut under skalet sitt och som simmade upp och ned...
......
Vi fick se örnar som också blev matade.
Sen åkte vi ut på öppet hav vilket var väldigt vackert....
...och så småningom kom vi fram till en strand....
...där vi badade...
...vilket resulterade i tre frusna tjejer på båtturen hem.
Vi hade en väldigt trevlig eftermiddag tillsammans med grabbarna och det var kul att få se lite mer utav ön Langkawi.
I övrigt  lever vi livet här, vi äter flingor och mjölk varje morgon till frukost och sen går vi till stranden varje morgon som solen lyser. Efter ungefär tre timmar är vi helt slut av värmen eftersom vattnet här är så otroligt varmt. Vi kommer hem och sen har vi några timmar då vi bara brukar mysa och slappa på eftermiddagen innan vi drar iväg och hittar på vad vi känner för att göra den kvällen.
Hoppas allt är bra mer er där hemma! Kramar till er

Kommentarer
Postat av: Mamish & Papish i soffan

Kul att ni tar er tid och servar oss med fina bilder och engagerad text! Love. En annan har precis läst i veckans nr av ICA Kuriren om Malaysia och tips om bla fladdermössen. Flickor ni är steget före;) " - Bin there, done that!" Kram

2011-11-06 @ 16:23:53
Postat av: jossie

Det går och skriva "mamma & pappa i soffan" också..

2011-11-06 @ 18:19:01
Postat av: Mikael

Ert bloggande har verkligen tagit fart vilket vi glädjer oss åt här hemma och få läsa om allt roligt ni får uppleva. Fortsätt så. P.s., Emma nu räknar Elin ner. Ska jag kolla upp Kapstaden om ni kan få något filmjobb, Emma du kan ju Swahili, så du får nog ngn huvudroll hahaha :-)

2011-11-06 @ 20:20:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0