AVATAR!!

Eftersom att var plan for sista tiden i Cairns ar att spara sa mycket pengar som mojligt for att vi ska kunna leva loppan i Asien sa valde vi att ga pa bio igar....


LATT VART! :D


Filmen var den omtalade AVATAR och denna sag vi dessutom i 3D, a det sager ju sig sjalv - En toppenkvall blev det :) Vi helnjot i hela (sa manga timmar som den var :) ) Det var en helvard investering som vi kommer fortsatta njuta utav aven nu nar det blir till att aterga till tonfisken och burkpotatissalladen :) Men vi njuter sa mycket vi kan av tiden som ar kvar och ser verkligen fram emot Asien!! :D


Ha det sa bra allihopa!
Kraam

Allt i ett svep :)

Halla allihopa!


Vi har kanske inte varit de basta bloggarna de senaste tva manaderna precis da det har kants sa trakigt att uppdatera utan nagra bilder. Situationen ar dock densamma att var dator och vara minneskort ar proppade med virus sa det ser ut som att resan far fortsatta utan bildinlagg och ni far istallet noja er med bara text :)


Ni alla vet att jag inte ar en stjarna pa att utrycka mig kort :) men jag ska gora mitt basta for att sammanfatta dessa tva manader utan att traka ut er :)


Sist ni blev uppdaterade var vi pavag ner for kusten med Bettan, Carolina var med och vart mal var Brisbane. Vi anlande till Brisbane í borjan av dec och hade tva veckor dar tillsammans da vi sag staden, njot av livet, gick pa balett, bakade pepparkakshus(det var ju trots allt jul aven om det inte kandes som det i den 35 gradiga varmen) och jag och Ida sokte jobb. Efter dessa tva veckor akte Carolina till Sydney for att sedan pa egen hand ta sig till Jemen och traffa sin familj over jul. Jag och Ida stannade da i Brisbane for vi hade fatt jobb som mineral makeup artists(eller hur man nu sager :) ), vilket later mycket proffsigare an vad det var :) Det var ett slitjobb utover det vanliga med 12timmarspass och standigt saljande, dock valdigt rolig erfarenhet och vi fick pengar till att bo i lagenhet vilket var en frojd :)


Jul och nyar spenderade jag och Ida jobbandes och tillsammans, det var supermysigt!!


Efter en manad bar det av ner for kusten med Bettan. Vi besokte Sydney, Canberra, fortsatte nerat mot Melbourne, sag staden i tva dar och det var tillrackligt for att den skulle koras utav bade mig och Ida till Australiens basta stad :) Efter det borjade vi kora upp for kusten igen for att se allt vi missat pa vagen ner. Det var mycket kora, massor av polkagrisar for att halla sig vaken och en intensiv resa med manga intryck. Valdigt mysigt!


Sa nu ar vi uppe i Carins igen dar vi startade, kanns jattekonstigt. Har uppe ar det dessutom lagsasong och regnsasong. Men vi trivs med livet och njuter av vad som faktiskt ar vara sista dagar i Australien!! Kanns bade roligt och trakigt  men just nu i regnrusket mest roligt :) Snart bar det namligen av mot Asien med borjan i Hong Kong. Langtar!!


Ta hand om varandra dar hemma i kylan sa hors vi snart igen!
Manga kramar /Emma


RSS 2.0