Två intensiva shopp... Kuala Lumpur-dagar :)

Tjabba!

Vi landade i Kuala Lumpur sent på söndagkväll och tog oss till vårt hostel. Det var ett jättemysigt hostel som ägdes av en familj som var väldigt gulliga och hjälpsamma. Vi upptäckte till vår enorma glädje att rummet vi skulle sova i var utrustat med AC, vilket vi hittills inte haft på något rum vi bott på sen Josefin kom. Helt fantastiskt, vi sov därför så länge vi bara kunde, klev upp och åt frukost för att sen gå och lägga oss en timme till :)

 

Efter det frågade vi oss fram efter dom bästa shoppingdistrikten, det tog oss ett tag men till slut hamnade vi i ett utav Asiens största shoppingvaruhus. Där tillbringade vi såklart resten av dagen :)

 

Strax innan kvällen var slut var vi på jakt efter en butik vi gärna ville shoppa men istället sprang vi på de kända Twin-towers. Dom var mäktiga att se på kvällen när de var upplysta. Väldigt maffigt.
Kvällen avslutades med filmen ”What´s your number”. Romantisk komedi, den var underhållande och ett väldigt mysigt sätt att avsluta en lång dag på.

Josefin var lite ledsen eftersom hon inte fick något av det hon beställt till bion då alla de grejerna var slut.

Hon beställde Fanta Orange men fick Coca Cola

Hon beställde glass men fick Snickers

Hon beställde saltade popcorn men fick karamelliserade popcorn

---- Men vi hade en trevlig kväll ändå :)

Dagen därpå ville vi bege oss till butiken Forever 21 men inte shoppa så mycket mer än det men när vi väl nådde fram till shoppingvaruhuset kunde vi såklart inte hålla oss från att shoppa ännu mera... även denna dag avslutades med bio. Denna kväll blev det filmen ”In time”, bra film – värd att ses.

Bevis på mer shopping.... vi kunde bara inte hålla oss :)
Såklart blev det ett stopp på Starbucks för att återvinna krafterna för mer shopping.
Tredje dagen skulle vi flyga, men inte förrän kl nio på kvällen. Sista dagen avslutade vår lilla vistelse här i Kuala Lumpur på ett väldigt bra sätt. Se bildbevis på vad dagen innehöll:
Vi besökte det kända KL-tower, 412 meter högt eller något sånt. Det var häftigt att få en överblick över stan och se Twin towers ovanifrån.
Vi besökte också ett litet djurobservatorium där vi fick hålla i diverse djur, bland annat några trevliga men nypiga fåglar :)
Detta var en stor orm....
.....som vi frågade om vi fick hålla i och de som jobbade där sa att det gick bra om vi var alla tre. Den var riktigt tung och slingrig :)
Nu har vi snart rusat ikapp i tid här på bloggen.... för nu har vi rest ifrån Kuala Lumpur och befinner oss på en ö utanför Malaysias västkust som heter Langkawi. Vi trivs och mår väldigt gott :)
Vi hörs inom kort! Massa kramar från oss alla tre

Kommentarer
Postat av: Gurra

Hahahaha gillar att ni fick bära ormen alla tre:)Åh va nice med tornen också!!

2011-11-02 @ 17:55:38
Postat av: Emanuel den Bästa

Gillar bilderna, speciellt idas "jagvillvaramodellig" läppar på fågelbilden:)

2011-11-02 @ 22:10:48
Postat av: Ante den näst bästa (bästa va taget :( ) :)

Wow coolt ställe! Hade ni eget plan hem eller, verkar ju bli en del grejer att frakta :)

Kram

2011-11-03 @ 21:21:01
Postat av: Hank

Full förståelse för att Josefin var ledsen. Karamelliserade popcorn....otroligt!!

Som varandes vän av ordning tvinagas jag på påpeka att de heter Petronas Towers,(Petronas är Malaysias statliga oljebolag och har sitt huvudkontor där) 452 meter inkl. antenn. innehållande

ofattbara 395 000 kvm Världens högsta byggnad mellan år 1998 och 2004.

Tjusig orm och ormtjusare för övrigt.

C U

Hank

2011-11-03 @ 23:37:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0